Snijmachines


GoPower and Emboss Machine (EU) (inc. 30 Dies and 2 Emboss Folders) CO726520EU

GoPower and Emboss Machine (EU) (inc. 30 Dies and 2 Emboss Folders) CO726520EU

 

De GoPower en Emboss van Couture Creations is een multifuntionele elektrische stans- en embossing machine, met een brede opening en geschikt voor alle gangbare mallen. Ook de verwarmingsplaat van de GoPress and Foilmachine kan worden gebruikt in combinatie met de GoPower en Emboss. Te gebruiken met snij- en embossingmallen tot A4-formaat. De machine wordt geleverd met alle benodigde platen voor het gebruik van alle diktes snijmallen, embossing folders en Hot Foil Stamps. Daarnaast, als bonus, 30 snijmallen en 2 embossing folders om direct te kunnen starten. 

 

€ 199,95

  • Beschikbaar
  • zo spoedig mogelijk

PowerBoss Electric machine A4 size EPB001

PowerBoss Electric machine A4 size EPB001

 

Including:

 

2 x Transparent plate 3mm

Transparent cutting plate 5mm

Metal plate

Magnetic plate

Embossing mat

 

https://youtu.be/1dQ4tt3dgrk

€ 188,50

  • Beschikbaar
  • zo spoedig mogelijk

PressBoy Pro A5 incl. A5 rubber mat NPB003

PressBoy Pro A5 incl. A5 rubber mat NPB003

 

De nieuwe PressBoss PRO van Nellie’s Choice is een A5 machine die traploos verstelbaar is. Je kunt de hoogte van de walsen instellen en zo de druk bepalen van je machine. Zonder dat je telkens de platen moet verwisselen. Met de twee platen die erbij zitten kun je alle Dies en folders gebruiken die er op dit moment op de markt zijn. Geen gedoe meer met plaat A, plaat B, plaat C, shims, kartons enz maar alleen je eigen 2 platen ! De machine staat erg stabiel op tafel zonder dat je hem vast hoeft te zetten. En de machine draait zeer licht, hij is dus uitermate geschikt voor mensen met reuma of artrose.

€ 99,95

  • Beschikbaar
  • zo spoedig mogelijk

PressBoss Pro A4 incl. A5 rubber mat NPB002

PressBoss Pro A4 incl. A5 rubber mat NPB002

De nieuwe PressBoss PRO van Nellie’s Choice is een A4 machine die traploos verstelbaar is. Je kunt de hoogte van de walsen instellen en zo de druk bepalen van je machine. Zonder dat je telkens de platen moet verwisselen. Met de twee platen die erbij zitten kun je alle Dies en folders gebruiken die er op dit moment op de markt zijn. Geen gedoe meer met plaat A, plaat B, plaat C, shims, kartons enz maar alleen je eigen 2 platen ! De machine staat erg stabiel op tafel zonder dat je hem vast hoeft te zetten. En de machine draait zeer licht, hij is dus uitermate geschikt voor mensen met reuma of artrose.

 

€ 160,00

  • Beschikbaar
  • zo spoedig mogelijk

Metal Adapter Plate - A4

Metal Adapter Plate - A4 https://youtu.be/geqAMGosOTw

Gebruik de plaat als hulpmiddel om extra druk uit te oefenen. Te gebruiken in de meeste stansmachines.
Ook geschikt voor stansmachines waarbij de platen veelvuldig gebruikt zijn. Formaat 21 x 29,7 CM

€ 7,95

  • Beschikbaar
  • zo spoedig mogelijk